neljapäev, 29. november 2007


29.11.07 Selle nädala algusest siis läksime me lõpuks tööle (ametinimetuseks võiks siis panna õunade harvendamise spetsialistid :D). Tööl kämise vabandus on see, et kuidagi on ju vaja meie edasist reisimist ja seiklemist ka finantseerida. Töö ise on küll megaigav, aga samas väga lihtne, seega saab rahulikult päikest nautida ja vaikselt õunu noppida. Palk on kah suht korralik, seega ei olegi nagu millegi üle kurta. Eks muidugi varsti ole näha, mida need 3 nädalat päikese käes olemist ja täiesti ajutegevusetut tööd meiega teevad ja kas ma siis kah sama hästi selle töö kohta arvan.
Rohkem ei oskagi hetkel midagi head rääkida, järgnevad 3 nädalad on enamasti raha teenimine, kui midagi huvitavat toimub, siis on see ainult nädalavahetusel ja eks ma teen kindlasti siis sellest ka siin väikese ülevaate.
Ahjaaa ja tagantjärgi märkuseks veel see, et me elasime seal vanglas ainult 2 ööd, rohkem lihtsalt ei oleks välja kannatanud. Nüüd elame täiesti kesklinnas ja ranna ääres ühes suht kenas backpackersite ööbimiskohas, siitkaudu leidsime ka selle õunaistanduse töö.

Kommentaare ei ole: